Gastenboek

Beste gast van Villa 40 Lieu Unique, Heeft u het naar uw zin gehad in onze Villa? Heeft u leuke tips voor volgende gasten? Wij zouden het leuk vinden als u een reactie wilt achterlaten in ons gastenboek.
Hartelijk dank, Yolanda en Theo.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Michel en Joke Michel en Joke uit Scherpenheuvel schreef op 09/06/2018:
Beste Yolanda en Theo. Bij het lezen van de twee vorige verslagen kan ik me niets origineels meer bedenken tenzij "Lieu Unique PARFAIT". We hebben een prachtige vakantie gehad met jongste dochter, schoonzoon en twee kindjes. (4 en 20Mnd) Dit perfecte huis heeft het mindere weer ruimschoots gecompenseerd.
Arno, Bibiana, Anne, Emma en Oma Arno, Bibiana, Anne, Emma en Oma uit Poortugaal schreef op 11/05/2018:
Beste Yolanda en Theo, We hebben het heerlijk gehad. De tijd hier is snel voorbij gegaan. We hebben gekanood, zijn naar verschillende grotten geweest en hebben dorpjes in de omgeving bezocht waarbij wij dankbaar gebruik hebben gemaakt van jullie tips. Het weer werkte mee en onze dochters hebben regelmatig in het zwembad gelegen. Het huisje is super compleet en wij kunnen niets bedenken dat er niet was of wat anders zou moeten. Bedankt dat we een weekje in jullie paradijsje mochten vertoeven. Jullie plek is prachtig.
Elenore, Koert en kinderen Elenore, Koert en kinderen uit Amersfoort schreef op 04/05/2018:
Beste Yolanda en Theo, Wat een heerlijk huis, wat een fijne plek! Zelden ben ik in zo'n comfortabele vakantiewoning geweest. Wij hebben genoten en vinden het heel jammer dat de vakantie er weer op zit. Het weer zat niet mee maar zodra het kon zaten wij buiten onder die fijne overkapping.En het zwembad was super! We gaan jullie huis aan andere aanraden. p.s. Wij denken dit jullie op de mooiste locatie in dit park zitten. Tof uitzicht, extra speelweide en geweldige tuin.
Jojanneke Jojanneke uit Vlissingen schreef op 29/04/2018:
Wij hebben een geweldige vakantie gehad en enorm genoten van jullie mooi verzorgde huis, grote tuin met weide uitzichten! Echt geweldig. Voor ons was het de eerste kennismaking met de Ardeche. Wat een prachtige streek, de mooie natuur, de Georges, de middeleeuwse dorpjes en watervallen. We komen hier zeker een keer terug maar dan wat later in het seizoen. Wij zullen jullie huis bij onze vrienden aanbevelen.
Sophie en Roderik Sophie en Roderik uit Naarden schreef op 21/03/2018:
Wat een heerlijke rust, Wij hebben zeer genoten van het zeer complete huis. Heerlijk boeken kunnen lezen in een rustige omgeving. Zeker aan te raden om heerlijk te genieten en uit te rusten.
Juffer en Vlinder Juffer en Vlinder uit Purmerend schreef op 02/02/2018:
Mooie website met super mooie foto's