Auberges Les Murets

Auberges Les Murets

Op advies van vrienden zijn wij op zoek gegaan naar Auberges Les Murets in het plaatsje Chandolas.  Dit authentieke minihotelletje heeft een restaurant waar je na afspraak heerlijk kunt eten. Een bezoekje is meer dan de moeite waard door zijn prachtige ligging en rust.

Veiligheidshekje voor de kinderen

Veiligheidshekje voor de kinderen

Om de ouders ook een onbezorgde vakantie te geven hebben wij nog net voor ons vertrek een veiligheidshekje boven aan de trap geplaatst. Mogelijk dat er ook nog een beneden moet komen maar daar zullen wij dan op inspelen. Het hekje kan na het verblijf weggehaald worden.

Fitnesstoestellen

Fitnesstoestellen

Dit jaar zijn er echte fitnesstoestellen op het park geplaatst, hierop kunnen de liefhebben zich dagelijks in het zweet werken. Natuurlijk moet het wel ontspanning blijven maar enige beweging kan geen kwaad.  

Beheerder domaine

Beheerder domaine

Met ingang van 2018 is Inge Duterloo de beheerder van het Domaine Les Rives del Ardèche. Er zijn ook gastheren en vrouwen van verhuur organisaties die werkzaamheden voor het verhuur doen. Maar buiten de verhuur activiteiten kunt u als gast van het Domaine altijd...

Recente reacties